Cris Marriage

Servicii oferite de firma noastră:

  • Sonorizări
  • Înregistrări foto/video
  • Decoraţiuni săli
  • Invitaţii şi carduri de masă
  • Aranjamente florale
  • Torturi şi prăjituri
Cris Marriage » Servicii

Decoraţiuni săli

Decoratiunile pentru o sala pot insemna atmosfera, ospitalitate, eleganta, personalitate.

Cand vine vorba de decorarea salii, aveti posibilitatea sa selectati dintr-o gama larga de idei. Putem face din ziua nuntii tale o zi speciala de neuitat, cu nota si stil pe care invitatii nu o vor uita si vor vorbi multi ani, dar asta numai cu atenta alegere a decorului.

Sonorizări

Pentru că "fără muzică viaţa ar fi o greşeală" lăsaţi ritmurile noastre să vă încânte.
Echipamente profesionale de sunet şi DJ profesionist, cu muzică variată aleasă în funcţie de specificul evenimentului, de la muzică de club până la hore, de la muzica anilor 60 până la cele mai recente hit-uri.

Folosim echipamente profesionale de înaltă fidelitate ce vă garantează un sunet impecabil pentru orice fel de petrecere. Cei peste 2000W vă asigură că muzica vă va pătrunde în suflete, "condimentată" de DJ cu bass sau înalte.

Echipamentele noastre sunt de ultima generaţie recomandate de experţi în domeniu. Folosim boxe Electrovoice ZX4, subwoofer Electrovoice TX1181, mixere Yahama MG 124CX, amplificatoare ECLER si cabluri CORDIAL.

Interesant de stiut!
Specialistii Electrovoice sunt interesati de crearea unor sisteme de sonorizare de ultima generatie, de aceea noi folosim aceste sisteme.

Viziteaza galeria


Înregistrări Video

Desfăşurarea nunţii va rămâne imortalizată şi veţi putea retrăi, ori de câte ori veţi vedea înregistrarea, cele mai importante momente din ziua căsătoriei.

Mulţi spun că ceea ce facem noi este simplu, doar, ce e aşa greu să apeşi pe REC şi să ţii camera? Tot multi spun că "am şi eu aparat foto, dau 2-3 click-uri si gata fotografia". Realitatea este că a ţine o camera în mână şi a apăsa REC, sau a apăsa pe declanşatorul foto reprezintă 10% din rezultatul final, restul de 90% stă în experienţă, imaginaţie, creativitate, spontaneitate, studio şi montaj.

Materialul filmat este oferit pe 2 DVD-uri cu copertă personalizată:

  • montaj de 3 ore
  • generic personalizat, meniu animat şi fond sonor
  • efecte speciale pentru nunţi
  • casetele cu filmarea brută

Deoarece momentele festive se termină înainte de a vă da seama, puteţi doar să vă păstraţi vii amintirile.

NOU: Va oferim servicii video de filmare Full HD, cu camera profesionala SONY HDR FX 1000.

Foto

Noi nu "fabricăm" cadrele spunându-ţi cum să stai sau cum să zâmbeşti, ci surprindem emoţiile în mod natural şi spontan, de aceea la Cris Marriage albumul foto este daruit impreuna cu o "batistuta". DE CE? Pentru ca un album foto reusit este acela de pe care mirii sterg o lacrima scapata involuntar.

Vezi galeria de imaginiAranjamente florale şi buchete mireasă şi naşă

Pentru că florile sunt un simbol al dragostei şi al purităţii, agenţia noastră vă pune la dispoziţie o gamă larga de buchete şi arajamente, astfel totul se va umple de viaţă şi frumuseţe acolo unde ajung: în biserică, pe mesele mirilor şi a invitaţiilor, pe maşini şi nu în ultimul rând în braţele naşei şi ale miresei.

Toate acestea se realizeaza in finctie de preferinta, tinuta si tema nuntii.

Viziteaza galeria


Torturi şi prăjituri

Cauţi un anume tort de nuntă? Poţi alege din cataloagele noastre o mare varietate de torturi, în funcţie de culoarea decoraţiunilor de pe tort sau în funcţie de culoarea tortului, albe, glazurate sau de marţipan. Te invităm să alegi modelul de tort care ţi-a plăcut cel mai mult, de aceea vă punem la dispoziţie 2 cataloage cu peste 50 de modele.


Limuzină

Nunta este una dintre cele mai speciale momente ale vietii, noi va oferim un mod unic si elegant de a face acel moment de neuitat. Am putea spune ca acest lucru este posibil numai intr-un basm, dar in mod surprinzator acest lucru nu este foarte departe, fie ca este vorba de nunta ta, reinoirea juramantului, aniversare sau dor de o seara speciala, limuzina este un mod elegant de a da un aer romantic si special evenimentului dumneavostra.