Servicii oferite de firma noastră:

  • Sonorizări
  • Înregistrări foto/video
  • Decoraţiuni săli
  • Invitaţii şi carduri de masă
  • Aranjamente florale
  • Torturi şi prăjituri
Cris Marriage » Carte de oaspeţi

Familia Hentea, 28 aprilie 2012

Suntem fam. Hentea și ne-am căsătorit în data de 28 aprilie 2012, iar organizatorii nunții noastre au fost minunatele persoane care alcătuiesc echipa "Cris Marriage".

Am fost foarte mulțumiți de organizare, am lucrat cu niște oameni deosebiți, de încredere și de cuvânt cum rar se întâlnesc în ziua de azi. Avem doar cuvinte de laudă la adresa personalului agenției și vă recomandăm cu plăcere să lucrați cu acești oameni, pt. reușita nunții voastre!

Alexandru și Adina 28.07.2012

La început am avut emoții în ceea ce privește echipa Cris Marriage deoarece nu cunoșteam pe nimeni din echipă, nu aveam nici cea mai mică idee despre felul în care va fi condusă și organizată nunta, dar totul a ieșit mult peste așteptările noastre.

Muzica a fost nemaipomenită, nuntașii au fost prezenți toată noapte pe ringul de dans, iar fotografiile sunt dovada cea mai clară a profesionalismului echipei.

Dacă ar fi să îi recomandăm unor prieteni, am face-o cu cea mai mare încredere!

Adina și Alexandru.

Cosmina și Dorin Goia, 15 septembrie 2012

Nunta a fost și va fi mereu unul dintre cele mai frumoase evenimente vieții. Totodata și unul dintre cele mai stresante. Nu cred că există cineva în lume care să poată spune că a trecut fără urme de agitație peste acest eveniment.

Așa și în cazul nostru ...

A fost ușor să ne hptărâm asupra datei și locației. Apoi am început să ne gândim de ce este nevoie pentru o nuntă. Lista și grijile creșteau!
În primul rând vroiam să găsim o firmă care să organizeze evenimentul și prin organizare mă refer la un pachet cât mai complet.

O întâmplare fericită, mai bine zis "o vorbă de aur" a unui prieten m-a făcut să ne interesăm de firma Cris Marriage.

L-am sunat pe Cristi, am stabilit o întâlnire. Sunt atâtea lucruri și momente în viață în care contează prima impresie. Așa a fost și în cazul nostru. Cristi ne-a arătat din start că e foarte bine pregătit și știe ce face. Și mai mult, ne-a inspirat încredere. O incredere care s-a întărit cu fiecare din nenumăratele sfaturi pe care ni le-a dat ulterior. Și asta pornind de la el. Nu a trebuit să îl tragi de limbă să îți dea un sfat, cum se întâmplă de multe ori cu mulți oameni. Cristi ne-a arătat mereu ca e chiar interesat să ne iasă nunta bine. Și așa a și fost.

Pentru orice pereche e normal să treacă și prin puțin stres. Face parte din atmosfera unei nunți. La noi a fost un mare noroc că l-am întâlnit pe Cristi Schuller. Ne-a luat o grămadă de griji, s-a ocupat de toate minuțios.

Muzica, pozele, aranjamentul salii, totul a fost asa cum ne-am imaginat si ne-am dorit.

Cred ca e mare lucru sa poti spune ca esti deplin multumit de asa ceva complex cum e o nunta.. Si noi suntem.

In zilele de dupa nunta ne-am mai intalnit de cateva ori cu Cristi. E un sentiment minunat sa vezi ca toata lumea a ramas dupa nunta ta cu un zambet de satisfactie pe buze.

Toti am luat parte la bucuria noastra. Si mare parte din bucurie ii datoram lui Cristi, adica firmei "Cris Marriage".

Pentru cei care-si doresc o nunta eleganta si o atmosfera placuta il recomandam din suflet pe Cristi Schuller si echipa de la "Cris Marriage".

Ca de obicei in viata, omul sfinteste locul!


Cosmina si Dorin Goia


Cris Marriage e ceea ce ai nevoieCris Marriage e ceea ce ai nevoie într-o zi atât de importantă...

Oricât ai încerca și cât ai organiza, nu reușești să controlezi totul, așa că o mână de ajutor e binevenită mai ales dacă vine din partea unor profesioniști.

Mulțumim Cris Marriage!
Ciprian și Alina

Pentru Cris Marriage - 12 iunie 2011Din suflet vă mulțumim pentru organizarea fără cusur a nunții noaste, care datorită vouă a devenit un eveniment de neuitat. Nici nu ne putem dori mai mult de atât! Serviciile de calitate, muzică potrivită, albumul reușit, aranjatul sălii excepțional, vornicul minunat, momentul artistic deosebit precum și prețurile rezonabile ne-au făcut să ne bucurăm de alegerea făcută.

Succes în continuare vă dorim noi,
Raluca și Mihai

Mulțumim Cris Marriage

Mulțumim Cris Marriage pentru profesionalitatea de care ați dat dovadă, de răbdarea si de sârguința dumneavostră în a ne îndeplini toate dorințele și visele pe care le-am avut pentru nunta noastra de vis.

o agenție care îți oferă servicii de calitate, te îndrumă și îți este alături pentru a atinge perfecțiunea.

Noi, Babi și Attila vă rămânem mereu recunoscători pentru ziua noastră perfectă!
Vă mulțumim!

9 octombrie 2010
Criss Marriage este o firmă foarte serioasă, cu oameni profesionişti, care oferă servicii ireproşabile (decor, muzică, aranjamente florale, fotografii foarte bine realizate) punând foarte mult suflet în munca pe care o fac.

Vă mulţumim că ne-aţi făcut cel mai frumos moment din viaţă de neuitat.

30 octombrie 2010

 


Firmă foarte serioasă, decor extraordinar, fotografii reuşite.

Mulţumim Criss Marriage!

A ieşit o nuntă superbă.


Alin şi Cosmina!

22 august 2010

 


Vă apreciem pentru înţelegerea şi răbdarea cu care aţi colaborat cu noi. Dorinţele noastre nu au fost niciodată o corvoadă pentru noi şi ... iată! ... trebuie să vă mulţumim pentru nunta noastă de vis.

Sunteţi o echipă pe cinste şi prestaţi servicii impecabile. BRAVO!

Cu recunoştinţă
Dragoş şi Ileana Cozma

29 mai 2010
CRISS MARRIAGE!!! hmmm ...

Este o agenţie în care am avut încredere, o agenţie în primul rând serioasă, cu o bogată experientă, având plăcerea detaliului şi practicând servicii de o surprinzătoare calitate.

CRISS MARRIAGE vă va sta la dispoziţie pentru a vă oferi o zi perfectă, plină de culoare, frumuseţe, incântare şi satisfacţie.

Pentru o nuntă de vis, aveţi încredere şi alegeţi CRISS MARRIAGE şi nu veţi regreta.

NICO


19 iunie 2010
Într-o zi splendidă de iunie, cu invitaţi de seamă şi din străinătate (Spania, Germania, Croaţia, Elveţia) mirele Atila şi mireasa Ruslana şi-au unit destinele la biserica din cartierul Dupa Zid şi apoi la Restaurantul Greweln sub îndrumarea atentă  a echipei Cris Marriage condusă de neobositul DJ Cristi. Suntem impresionaţi şi fericiţi că evenimentul a fost la înălţimea aşteptărilor celor mai exigenţi nuntaşi chiar şi din străinătate.

Vă dorim mult succes în continuare, multă sănătate dar şi fericire.

Familia Benyi (socrii mari)

24 octombrie 2009


Mulţumim totul a ieşit perfect.

Mulţumim echipei CRIS MARRIAGE (Simona, Claudia, Gina, Adi, Iulian)

Mulţumim DJ Cristi pentru distracţie.

Mult succes în continuare!

Părău Alex + Adina